0
ATP

Đoković: Biće teško protiv Berdiha

Objavljeno: 02.07.13 u 22:19

Novak+Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušaće da savlada češkog tenisera Tomaša Berdiha i plasira se u polufinale Vimbldona.

Đoković se priseća jedinog duela sa Berdihom na travi koji je pripao Čehu.

„Berdih me je dobio u našem jedinom susretu u Londonu, 2010, ali sećam se da sam tada imao turbulentnih pet ili šest meseci. Ulazak u polufinale mi je mnogo značio i došao je u pravo vreme, kao odskočna daska za sve ono što se posle dešavalo. Nisam dobro tada odigrao, znam to, a Tomaš je bio odličan, zasluženo je stigao do finala, na tom putu je savladao Federera i mene, da bi i protiv Nadala u borbi za pehar odigrao dobar meč. To pokazuje da Berdih i te kako ume da igra na travi“, izjavio je Đoković.

Srpski teniser očekuje izuzetno tešku borbu u četvrtfinalu.

„Sigurno je da će duel biti jako težak. Pa ovo je četvrtfinale Gren slema! Pritom, Berdih je standardni član top pet društva, nalazi se jako dugo u prvih deset i izvesno je da ćemo obojica jurišati svom snagom na pobedu“, konstatovao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter