0
Ostali sportovi

Bošković: Devojke su pokazale kako se bori za svoju zemlju

Objavljeno: 02.07.13 u 15:20

mediteranske povratak

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je u utorak da je zadovoljan osvajanjem zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Mersinu, u Turskoj, i ocenio da je njegova ekipa igrala na vrhunskom nivou.

„Presrećni smo, osvojili smo prvu medalju za srpsku žensku reprezentaciju. Devojke su pokazale veliki karakter i kako se bori za svoju zemlju. Naporno smo radili četrdeset dana, od prvog dana smo znali za šta se spremamo. Sve što smo pokazali u Mersinu bilo je na vrhunskom nivou“ – rekao je Bošković, a prenosi agencija Beta.

Rukometašice Srbije doputovale su noćas u Beograd iz Mersina. One su do zlatne medalje na Mediteranskim igrama došle pobedom u finalu nad Slovenijom od 25:19.

„Svakog protivnika smo oduvali sa terena. Nijednog trenutka nije dolazila ne samo pobeda u pitanje, nego i rezultat. Turnir je bio dobar, bilo je kvalitetnih ekipa, a mi smo uspeli da pokažemo da “ – dodao je Bošković.

Reprezentativka Srbije Dragana Cvijić rekla je da je ekipa ispunila cilj.

„Ispunili smo cilj, doneli smo rukometu jednu zlatnu medalju. Ovo je bio dobar turnir pred Svetsko prvenstvo koje nas čeka u decembru u Srbiji“ – rekla je ona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter