0
Tenis

Vimbldon: Novak oko 18 sati protiv Hasa

Objavljeno: 01.07.13 u 08:47

4786604-3x2-700x467

Sedmog dana Otvorenog prvenstva Engleske u tenisu, danas će na terene Vimbldona od predstavnika Srbije izaći Novak Đoković, Nenad Zimonjić.

Najbolji teniser sveta, Đoković, igra u osmini finala singla protiv Nemca Tomija Hasa, trenutnog 13 na ATP listi, a duel je na programu između 17.30 i 20 sati.

Đoković je dobio pet od dosadašnjih osam međusobnih susreta sa nemačkim veteranom, a bolji iz današnjeg igraće u četvrtfinalu sa pobednikom meča između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.

Zimonjić i Francuz Žilijen Beneto u osmini finala dublova sastaju se posle 14 sati sa pakistansko-holandskim parom Kureši/Rojer, dok Jankovićeva i Hrvatica Mirjana Lučić-Baroni, takođe u osmini finala dublova, igraju u istom terminu protiv ruskog para Makarova/Vesnina.

Zimonjić i Slovenka Katarina Srebotnik u 2. kolu mešovitih dublova igraju posle 19.30 sati protiv američko-hrvatske kombinacije Blejk/Vekić.

U prvom kolu juniorskog turnira Milojević se posle 14.30 sati sastaje sa Britancem Džejmijem Malikom, dok je protivnica Stojanovićeve posle 15 sati Brazilka Beatriz Hadad Maja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter