0
HotBlog

Pljuvači odjebite

Objavljeno: 01.07.13 u 19:05

Kosarkasice-Srbije

Znam ja vrlo dobro, da će se sada naći mnogi kritičari koji će da pljuju, mažu raznoraznim smrdljivim materijalom srpske košarkašice zbog dva ubeldjiva poraza u Francuskoj, ali im kratko i jasno poručujem – odjebite.

Devojke su na Evropsko prvenstvo otišle kao što pioniri nekog nižerazrednog kluba odu na turnir, koji u znak školske slave organizuje neka osmoletka u provinciji, a u Beograd se vraćaju kao heroine. Na aerodrom Nikola Tesla neće doneti medalju oko vrata, ali će doneti ponos i prkos kojim su zračile u Francuskoj.

Vi koji ih sada omalovažavate, a ne znate ni šta znači pobediti u partiji šaha, mada vas je možda komšija jednom prilikom pustio da ga matirate, treba da znate, da tim devojkama u Francuskoj niko nije davao ni promil šanse da će ući u polufinale. Šta više, čak i da su osvojile zlato i da se orila himna „Bože pravde“ većina vas se ne bi ni pojavila ispred skupštine grada da im priredite doček. A uveren sam da ne znate da nabrojite barem tri igračice iz prve petorke.

Najlakše je sesti za kompjuter, kupiti par najjeftinijih piva i prozivati u navali ludila. Kako su ponizile Srbiju, kako su nas obrukale, a to što su one uradiile za ovih nekoliko dana u Francuskoj većina vas neće nikada u svom životu.

Stoga dalje ruke i od košarkašica i od njihovog selektora Marine Maljković, a ako baš imate želju nekoga da pljujete ima na televiziji toliko tih emisija koje pratite s daleko većom pažnjom do ženske košarke, pa napušavajte njih.

Toliko! Nadam se da sam bio kratak i jasan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter