0
Fudbal

Mamić za dva klinca dobija 20 miliona evra

Objavljeno: 01.07.13 u 12:58

mamic

Naše zapadne komšije i nekadašnja braća Hrvati od danas su punopravni članovi Evropkse unije, a prvi veliki posao u novom sistemu pripada kome drugom nego Zdravku Mamiću.

Popularni Maminjo na pragu je da napravi prvi EU hrvtski izvoz, a to bi trebalo da budu dva mlada igrača zagrebačkog Dinama.

Naime, kako prenose mediji iz „Evropske unije“ u pitanju su biseri fudbalske škole zagrebačkih modrih Alen Halilović (17) i Tin Jedvaj (18).

„Rešili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana“, potvrdio je predsednik Dinama Mirko Barišić.

Iako nije hteo da potvrdi o kom klubu se radi gotovo sigurno je u pitanju Totenhem koji će ova dva igrača platiti 20 miliona evra.

Jedvaj bi trebalo da se preseli u London sledeće zime, a Halilović u leto 2014. godine. Zdravko Mamić ovim povodom trebalo bi danas da odži konferenciju za novinare

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter