0
Evropske lige

Genije Jovetića vidi u Realu

Objavljeno: 01.07.13 u 13:20

Stevan-Jovetic-Fiorentina-2012_2827190

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević rekao je da bi fudbaler Fiorentine Stevan Jovetić mogao da predje u Real Madrid, preneli su španski mediji.

Savićević je rekao da bi dolazak Karlosa Tevesa u Juventus mogao da „natera“ crnogorskog reprezentativca da ode iz Italije, iako se mesecima spekuliše da će crnogorski reprezentativac potpisati za Juventus.

„Dolaskom Tevesa Juventus ne odgovara Jovetiću, ne samo jer torinski klub ne može da plati 30 miliona evra, već i jer Fiorentina nimalo ne olakšava pregovore. Engleska? Mislim da će otići u Španiju i da će napustiti Firencu posebno posle nedavnih dogadjaja“, rekao je Savićević, preneli su španski mediji.

Jovetić je prošao mlade selekcije beogradskog Partizana, a profesionalnu karijeru počeo je 2006. godine. Dve godine kasnije potpisao je za Fiorentinu za koju je do sada odigrao 134 utakmice i postigao 40 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter