0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanov na putu ka Bazelu

Objavljeno: 30.06.13 u 21:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

 

Kako javljaju srpski izveštači koji se nalaze na pripremama Partizana u Sloveniji crno-beli bi uskoro mogli da ostanu bez Ivana Ivanova pošto se Bugarin nalazi na putu ka špvajcarskom Bazelu koji je navodno spreman da plati obeštećenje od četiri miliona evra za njega.

Ivanov je odigrao 70 minuta u pobedi Partizana protiv Rumunskog Petrolula i ništa nije nagoveštavalo da bi moglo da dođe do rastanka, a nemi na ovu vest ostali su i vodeći ljudi crno-belih koji nisu želeli da komentarišu ništa u vezi sa eventualnim transferom iskusnog centarhalfa.

Ukoliko do realizacije transfera dođe to bi se desilo u vrlo nezgodnom momentu pošto je Vuk Rašović verovatno računao na Bugarina u predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona. Slično se dsilo pre dve godine i Aleksandru Stanojeviću kada je uprava pred početak priprema odlučila da proda Stefana Savića Mančester Sitiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter