0
TimeOut

Holivud i Novak pomažu deci iz Srbije

Objavljeno: 30.06.13 u 10:51

nole_cherity_NY_17-590x413

Fondacija Novak Đoković organizovaće dobrotvornu večeru u Londonu 8. jula u zanimljivom ambijentu objekta Roundhouse, u severnom Londonu.

Gala događaju koji će biti održan dan nakon finala Vimbldona u muškoj konkurenciji, prisustvovaće mnogobrojne ugledne ličnosti, među kojima je i vojvotkinja od Jorka i globalni ambasador NDF, Sara Ferguson.

Holvudske zvezde Goldi Hon i Kejt Hadson, kao i top-model Naomi Kembel, uz legendarnog Borisa Bekera takođe će uveličati svečanu večeru na kojoj će se prikupljati novac za decu Srbije. Poznati filantrop i filmski producent Milutin Getsbi i poslovni magnat Ronald Barkl biće predsedavajući ove svečanosti.

Najbolji teniser sveta je prošle godine prikupio preko 1,4 miliona dolara na prvoj dobrotvornoj večeri Fondacije u Njujorku, kojoj su prisustvovali supermodeli Karli Klos i Anja Rubik, modni dizajneri Dona Karan i Tomi Hilfiger i urednica američkog modnog magazina „Vog“, Ana Vintur.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter