0
Fudbal

Sparsi love Jermenina

Objavljeno: 29.06.13 u 10:23

1876482_w2

Velika drama ispala je oko igrača Šahtjora Henrika Mkitarijana. Naima ovaj Jermenin je opasno zapoeo da napusti Donbas arenu, pa je otišao toliko daleko da se ne pojavi na pripremama.

Ipak tome je prethodilo žestoko interesovanje Liverpula za ovog fudbalera koji je za njegov usluge spreman da plati 20 miliona funti. Međutim kako dogovor između klubova još nije postignut u igru se po svemu sudeći uključuje i Totenhem.

Naime Sparsi, koji su trenutno zauzeti dovođenjem Paulinja i koga su spremni da plate 17 miliona funti, nameravaju da čim završe posao oko Brazilca svoju pažnju usmere ka Mkitarijanu.

Da će ovaj 24-godišnjak biti meta još nekih klubova iz Evrope potvrđuje i nezvanična ponuda Dortmunda od 19.5 miliona funti, ali je ona kao i Liverpulova znatno slabija od iznosa koji Šahtjor traži za Mkitarijana, a cifra je 25 miliona funti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter