0
Odbojka

Poraz odbojkaša na startu 4. vikenda Svetske lige

Objavljeno: 29.06.13 u 23:18

240902_kolakovic-odbojkasi_f

Odbojkaši Srbije poraženi su u Beogradu od Nemačke sa 1:3 (20:25, 21:25, 25:21, 21:25), u prvoj utakmici četvrtog vikenda Svetske lige.

U reprezentaciji Srbije najefikasniji je bio korektor Aleksandar Atanasijević sa 30 poena, dok je Nemanja Petrić zabeležio osam.

U reprezentaciji Nemačke istakao se Denis Kaliberda sa 20 poena. Reprezentacija Srbija je u meču sa Nemačkom igrala u mešovitom sastavu, pre svega, jer su „orlovi“ prethodne tri nedelje gostovali na tri različita kontinenta, pa je selekotr Igor Kolaković odmarao nekoliko prvotimaca.

Srbija je u prva dva seta odigrala jako loše u odbrani, dok je Nemačka sjajnim blokom u potpunosti upasivila napadačku igru „orlova“, koji su tek u trećem setu uspeli da nadigraju Nemce.

Drugi meč četvrtog vikenda izmedju Srbije i Nemačke igraće se u nedelju u Pioniru od 20.00.

Srbija je ovim porazom pala na četvrto mesto u Grupi B sa 10 bodova, dok je Nemačka sada treća sa takođe 10 bodova, ali boljim set količnikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter