0
ATP

Briljantni Novak lako protiv Šardija

Objavljeno: 29.06.13 u 21:02

nole

Novak Đoković odigrao je perfektan meč protiv francuskog tenisera Žeremi šardija i savladao ga sa 3:0 u setovima 6:3, 6:2, 6:2.

Aplauzi na centralnom terenu po završetku mečda nisu se smirivali što je bio najbolji pokazatelj da je publika uživala u svakom trentku ovog susreta.

Novak je igrao gotovo perfektno i bilo je pravo zadovoljstvo gledati ga kako igra i lomi otpor Francuza koji je pored njega delovao kao drugorazredni teniser iako to nikako nije.

„Nikad nije lako, Šardi zna da igra na travi ali uspeo sm da mu primirim prvi servis. Meni je sve polazilo za rukom i zaista sam uživao danas. Ne dešava se često da se na travi vraćaju dobro servisi a meni je to pođlo za rukom.“ rekao je Nole posle meča.

Novak protivnik u sledećoj rundi biće Tomi has.

„Sjajno se Tomi oseća to se vidi, veteran je i dobro igra, a ja iskreno ne znam ko je favorit u tom meču. Nada se da će publika uživati“ zaključio je Novak.

Meč je trajao samo sat i 25 minuta što je odlično jer je Novak uložio minimalan napor kako bi završio posao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter