FOTO: STARSPORT
in ,

Dudaš: Bolovi su prošlost

ATLETIKA DOCEK-MIHAIL DUDAS-ASMIR KOLASINAC

Najbolji srpski desetobojac Mihail Dudaš ovog vikenda će se okušati na juniorskom prvenstvu u Kragujevcu, ali van konkurencije, u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Moskvi.

Dudaš je poslednjih nedelja imao problema sa povredom pete, ali uprkos tome nije prestao sa treninzima i ima želju da bude potpuno spreman za avgust, kada ga očekuje najvažnije takmičenje sezone.

-U Kragujevcu se održava takmičenje za juniore, ali sam ja došao da bih se proverio u bacačkim disciplinama. Pored toga, radiću i treninge ostalih disciplina – naglasio je Dudaš.

Iako u ovom trenutku izgleda da je povreda za Dudaša prošlost, mladi Novosađanin nastavlja sa terapijama.

-Bolovi su prošli. Osećam se mnogo bolje, a nadam se da će tako i ostati. Nastaviću sa terapijama, bez obzira da li me boli ili ne. Preventiva je veoma bitna, jer želim da budem potpuno zdrav za Svetsko prvenstvo u Moskvi – istakao je Dudaš.

Povreda pete je, ipak, limitirala Dudaša na treninzima, ali se on nada da će od sledeće nedelje moći da trenira sve discipline desetoboja.

-Još uvek ne radim skakačke treninge, ali se polako spremam za to. Nadam se da ću od sledeće nedelje moći najnormalnije da ’skakućem’ – rekao je Dudaš.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Lekić novi predsednik Zajednice superligaša

Nađ potvrdio dolazak Malbašića