0
Košarka

Košarkašice sanjaju doček ispred Skupštine

Objavljeno: 28.06.13 u 11:34

Srpske-košarkašice

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije danas od 17 časova igra polufinalni meč Evropskog prvenstva protiv moćne reprezentacije Španije. Međutim, to što za rivala imaju jednu od najboljih svetskih reprezentacija nije uplašilo naše igračice koje ne žele da se probude iz sna.

„Jao, kada se čujemo sa našima u Srbiji, svi nam govore da ne možemo ni da zamislimo šta se tamo dešava. Kada smo bile male, išle smo da pozdravljamo košarkaše ispred Skupštine, a sada kažu da ćemo i mi možda biti tamo. Zamislite, doček ispred Skupštine. Mi živimo san“ – rekla je za Žurnal sjajna i neprelazna u odbrani Tamara Radočaj.

Srbija je posle pune 22 godine uspela da se domogne same završnice nekog od velikih takmičenja, ako računamo i period kada smo bili deo velike Jugoslavije, inače prvi put od kada je obnovljena državnost naše zemlje.

„Ovo je zaista ostvarenje svega o čemu smo maštale. Samo da nas niko ne probudi iz ovog sna“ – dodala je Jovana Rad, koja je trojkama u prvom poluvremenu meča protiv Italije držala naš tim u igri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter