0
Odbojka

Terzić saopštio širi spisak igračica za Gran Pri

Objavljeno: 27.06.13 u 11:40

zoran-terzic

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je danas širi spisak igračica za ovogodišnji Gran Pri u kojem će nacionalni tim učestvovati treći put uzastopno. Na spisku su 22 odbojkašice:

Tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Živković, Olga Raonić, Slađana Mirković.

Korektori: Jovana Brakočević, Ana Bjelica, Tijana Bošković.

Libera: Suzana Ćebić, Silvija Popović, Jasna Majstorović.

Blokeri: Nataša Krsmanović, Milena Rašić, Nađa Ninković, Stefana Veljković i Jovana Stevanović.

Primači: Jelena Nikolić, Brižitka Molnar, Brankica Mihajlović, Tijana Malešević, Sanja Malagurski, Ana Lazarević i Bjanka Buša.

Srbija će biti organizator F grupe drugog vikenda u Beogradu, od 9. do 11. avgusta, kada će ugostiti selekcije SAD, Holandije i Alžira. Seniorke Srbije će tokom prvog vikenda, od 2. do 4. avgusta igrati u B grupi u Santo Domingu, u Dominikanskoj Republici sa domaćinom, Portorikom i Češkom, dok će tokom trećeg vikenda, od 16. do 18. avgusta, igrati u N grupi u Vuhanu, sa Kinom, Poljskom i Argentinom.

Finalni turnir biće održan od 28. avgusta do 1. septembra u Saporou, u Japanu, a pored domaćina igraće i pet najuspešnijih selekcija posle Interkontinentalnog dela takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter