0
Košarka

Marina Maljković dan posle pobede još srećnija

Objavljeno: 27.06.13 u 14:23

maljkovic

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je u četvrtak da je srećna zbog plasmana ekipe u polufinale Evropskog prvenstva i da njen tim ne zna da igra drugačije nego na pobedu.

„Sve nam danas deluje još lepše. Jedno sunčano jutro i još smo srećniji i nasmejaniji i lebdimo i dalje“, rekla je Marina Maljković agenciji Beta iz Oršija.

Srbija je u sredu pobedila Italiju sa 85:79 posle preokreta u finišu meča i tako se plasirala u polufinale, i izborila plasman na Svetsko prvenstvo u Turskoj. Sledeći protivnik biće Španija, ekipa koja važi za glavnog favorita posle Francuske.

„Mi ni za šta drugo ne znamo, nego da idemo na pobedu, i tu nastupa naša fanatična borbenost, ali smo realni i znamo da je ovo tim u stvaranju. Nemamo nikakve nerealne ambicije, ali smo tu gde jesmo i nećemo stati“, rekla je Marina Maljković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter