0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Živković: Naša deca predstavljaju budućnost Zvezde

Objavljeno: 26.06.13 u 23:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su pobedu na početku priprema za predstojeću sezonu, a pomoćni trener koji je na ovom meču predvodio ekipu bio je zadovoljan prikazanim.

„Zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu i dočeku koji su nam priredili, kao i igračima Krke na igri i ponašanju na terenu. Odlučili smo da za današnji meč izvedemo kombinovani sastav. I pored toga odigrali smo kvalitetnu utakmicu, i posebno bih istakao momke iz naše Omladinske škole koji su nagovestili da mogu da predstavljaju budućnost Crvene zvezde. Verujem i očekujem da će okretanje i pružanje šanse našoj deci biti smernica za oporavak i dalji razvoj kluba“, rekao je Živković.

Svi fudbaleri Crvene zvezde koji su se našli u protokolu na meču protiv Krke dobili su priliku da se dokažu, a Živković je posebno bio zadovoljan igrama mladih fudbalera koji su ponikli u Omladinskoj školi crveno-belih.

Sledeći susret fudbaleri Crvene zvezde igraju u subotu 29. juna u Domžalama protiv istoimenog tima sa početkom od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter