0
Tenis

Viktor lako do pobede protiv Kuznjecova

Objavljeno: 26.06.13 u 14:15

viktor-troicki-vimbldon

Nakon što je na startu turnira izbacio Janka Tipsarevića, Viktor Troicki je u 2. kolu savladao i Rusa Andreja Kuznjecova sa 3:0, po setovima 6:4, 6:3, 6:4, posle samo sati po igre.

Samo do devetog gema prvog seta Rus je bio ravnopravan protivnik srpskom teniseru koji je tada napravio prvi od četiri brejka u meču. Sigurnim servisima Troicki je materijalizovao stečenu prednost i poveo je sa 1:0 u setovima.

Dobar momentum naš treći reket iskoristio je i na početku drugog dela igre kada je već na startu još jednom oduezeo servis rivalu i tu prednost je iskusno čuvao do samog kraja. Tek u trećem setu Rus je prvi put uspeo da oduzme servis Trocikom, ali to je uradio tek nakon što je Srbin njemu napravio brejk tako da su potpuno izjednačeni ušli u završnicu ovog dela igre. Neiskusni Kuznjecov dozvolio je Troickom tri vezane brejk lopte pri rezultatu 4:4, Viktor je iskoristio drugu, da bi u narednom gemu stavio tačku na ovaj meč.

U narednom kolu Troickog očekuje dvoboj sa boljim iz duela Rusa Mihaila Južnjog i Kanađanina Vaseka Pospišila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter