0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Pred nama je naporan rad

Objavljeno: 26.06.13 u 08:22
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Slaviša Stojanović rekao je večeras da je svestan izazova vođenja trofejnog kluba i istakao da jedva čeka da počne sa radom.

„Imam nekoliko snimaka mečeva od prošle godine, ali tim se koliko sam mogao da primetim od tada promenio. Zbog toga ću utisak o ekipi sticati kroz rad i videti koliki kapacitet i potencijal poseduje svako od igrača“ kazao je Stojanović za sajt crveno-belih.

On se večeras priključio ekipi koja se sprema u termama Čatež. Crveno-beli će prvu takmičarsku utakmicu odigrati 18. jula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnik će im biti bolji iz duela IBV (Island) – Toršavn (Farska Ostrva).

„Predstoji nam veoma naporan period u kome moramo dobro da se pripremimo i spremni dočekamo početak kvalifikacija. Naravno da sam ispratio žreb i oba potencijalna rivala su u prednosti u odnosu na nas jer su im nacionalni šampionati u toku“ dodao je Stojanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter