0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković čeka Zvezdu, Zvezda čeka Ninkovića

Objavljeno: 26.06.13 u 09:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Još uvek se u punoj snazi nastavlja višegodišnja sapunica, a u glavnim ulogama su Miloš Ninković i Crvena zvezda. Iako je ovog puta za razliku od prethodnih godina priča znatno realnija i Ninković ovog puta stvarno može da stigne na Marakanu, stvari su i dalje u domenu žute štampe i bez nekih ozbiljnih pregovora.

Poslednje informacije koje stižu iz Ljutice Bogdana, odnosno od potpredsednika Ivice Toončeva govore da je Zvezda iznela svoje uslove ii da se sada čeka Miloš Ninković i njegovo odogovor na ponudu.

„Zainteresovani smo za Ninkovića i obavili smo razgovor sa njim. U naredna dva dana, mora da nam da odgovor da li dolazi u Zvezdu ili ne. Mi jesmo u teškoj finansijskoj situaciji, ali je Crvena zvezda veliki klub. Vremena imamo malo i nikoga nećemo da čekamo“ kaže Tončev.

Sa druge strane na suncem okupanom Zlatiboru nalazi se Miloš Ninković koji tvrdi da je svoje uslove prosledio Upravi crveno – belih, te da je stvar sasvim jasna i da je Zvezda na potezu.

„Rekao sam moje uslove. Tražio sam garancije da će igrači biti redovno isplaćivani, da ne bi došli u situaciju da budemo nezadovoljni u svlačionici. Sada je zvezda na potezu“ rekao je Ninković.

Dakle Ninković i Zvezda su izgleda nikad bliže dogovoru, ali on još nije postignut, a da li će tek ćemo saznati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter