0
Tenis

Mlada Kanađanka počistila Anu sa terena

Objavljeno: 26.06.13 u 15:29

ana-ivanovic-vimbldon2

Ana Ivanović je svoje učešće na Vimbldonu okončala već u 2. kolu pošto je ne Centralnom terenu „Ol Ingland“ kluba poražena od 19-godišnje Kanađanke Eužin Bušar sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3, posle svega 63 minuta igre.

Imala je Ivanovićeva već u prvom gemu dve vezane brejk lopte i u tom trenutku se učinilo da mlada Kanađanka ne bi trebalo da bude velika prepreka za nekda najbolju teniserku sveta. Međutim vrlo brzo se ispostavilo da smo se mnogo prevarili pošto je Bušar najpre sprečila brejk, a potom oduzela servis Ani i povela sa 3:0, a tu prednost je umela da sačuva do kraja seta.

Na startu drugog dela igre Bušar je ponovo oduzela servis Ani, koja je potom uspela da izjednači na 2:2, ali je to bio njen poslednji trzaj. Mlada kanadska teniserka se uopšte nije uplašila i u tim kriznim momentima već je nastavila da igra svoju napadačku igru da bi u devetom gemu na servis Srpkinje uspela da realizuje drugu meč loptu za svoj najveći uspeh na Gren slem turnirima.

U narednom kolu Bušar će se sastati sa Špankinjom Karlom Suarez Navaro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter