0
Američki fudbal

Igrač Petsa optužen za ubistvo

Objavljeno: 26.06.13 u 22:38

Aron Ernandes

Član Nju Ingland Petriotsa, Aron Ernandes optužen je za ubistvo. On se sumnjiči da je tokom rasprave u jednom noćnom klubu ubio prijatelja Odina Lojda.

Ernandes je uhapšen u kući u Bristolu, a potom je i optužen za ubistvo. Odmah nakon tog saznanja Petsi su otpustili svog tajt enda koji se izjeasnio nevinim, ali je ostao u pritvoru bez prava na kauciju.

Policija je saopštila da je Lojd imao nekoliko prostrelnih rana u grudima i leđima, a istragu koja traje oko nedelju dana Ernandes je nekoliko puta ometao. Policija je je otkrila da je bezbedonosni sistem u Ernandesovoj kući koji bi mogao da otkrije neke detalje u vezi sa ubistvom uništen, baš kao i mobilni telefon osumnjičenog.

Petriotsi su Ernandesa draftovali 2010. godine i tada je dobio petogodišnji ugovor vredan 40 miliona dolara. Tokom dvogodišnje karijere u Nju Inglandu on je sakupio 1956 jardi uz 8 tačdauna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter