0
Košarka

Igokea našla zamenu za Bajića

Objavljeno: 26.06.13 u 13:43

dejan-parezanin

Nakon ostavke Dragana Bajića govorkalo bi da bi na klupu Igokee mogao da sedne pomoćni trener u Partizanz Velimir Gašić, međutim trenutno najbliži klupi tima iz Aleksandrovca je mladi Dejan Parežanin, koji je u dosadašnjem delu trenerske karijere vodio sarajevsku Bosnu i mostarski Zrinjski.

Ukoliko Parežanin dobije ovaj posao imaće veoma težak zadatak da ponovi makar slične rezultate ostvarene ove sezone sa timom iz Aleksandrovca u ABA ligi, a pored toga klub će prvi put imati i ozbiljniji nastup u međunarodnim takmičenjima pošto će biti učesnik grupne faze takmičenja u Evrokupu, nakon što je uprava odlučila da se odustane od kvalifikacija za Evroligu iako je to pravvo bilo izboreno.

Međutim, Igokea još uvek nije definitivno odustala od Dragana Bajića sa kojim će tokom nedelje biti obavljen razgovor kako bi se došlo do odgovara da li je moguće prebroditi razlike u stavovima zbog kojih je najbolji trener ABA lige napustio klupu šampiona Bosne i Hercegovine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter