0
Fudbal

Gol Trifunovića u pobedi Liaoninga

Objavljeno: 26.06.13 u 16:24

milos-trifunovic-kina

Fudbaleri Liaoninga savladali su Dalijen sa 2:0 u utakmici 14. kola prvenstva Kine, a jedan od najboljih pojedinaca na susretu, ujedno i strelac drugog gola bio je Miloš Trifunović.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde koji drugu sezonu zaredom nosi dres Liaoninga uživao je na terenu što se moglo videti po prodorima i asistencijama, a vrhunac dobre partije bio je u 62. minutu kada je Trifunović savladao protivničkog golmana. Pre toga je Edu u 45. minutu doveo Liaoning u vođstvo.

Trifunović je sa Liaoningom teškom mukom sačuvao prvoligaški status do kojeg su došli u poslednjem kolu prošle sezone, dok u ovoj beleže odlične rezultate. Liaoning je trenutno peti sa 21 bodom, pet manje od trećeg mesta koje vodi u Ligu šampiona. Trifunovića su tokom prelaznog roka tražili još neki kineski klubovi ali je on odlučio da produži vernost u Liaoningu i očito da je doneo dobru odluku.

Liaoning u narednom kolu 30. juna dočekuje Čangčun koji se nalazi na 14. mestu, dok će 6. jula biti i četvrti put zaredom domaćini, ovog puta Gvangžuu R&F.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter