0
Evropske lige

Anćeloti predstavljen na Bernabeu

Objavljeno: 26.06.13 u 15:56

anceloti-perez

Samo dan nakon što je objavljeno da je Karlo Anćeloti novi trener madridskog Reala Italijan se pojavio pred novinarima kako bi im odgovorio na pitanja koja ih zanimaju, a u vezi su sa klubom.

„Srećan sam što sam konačno u Realu. Moj cilj u Realu je jasan – najbolji klub na svetu mora stalno da pobeđuje, a da pored toga igra lep fudbal. tradicija nam nalaže da igramo napadački i spektakularno pa ćemo upravo to prirediti našim navijačima u sezonama pred nama“ – rekao je Anćeloti na predstavljanju.

Italijan je takođe istakao da oseća veliku podršku čelnika kluba, ali i navijača, kao i da je svestan da će glavni cilj biti osvajanje Lige šampiona.

Iako je negirao da će raditi kao pomoćni trener odnosno da će se baviti drugim stvarima Zinedin Zidan će upravo biti prvi pomoćnik Karla Anćelotija, a postoji mogućnost da se stručnom štabu priključi i Fabio Kanavaro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter