0
Košarka

Šilb: Plasman u Top 16 Evrolige bio bi sjajan uspeh

Objavljeno: 25.06.13 u 13:43

silb

Novi igrač Crvene zvezde Blejk Šilb smatra da dolazak među crveno-bele predstavlja novi izazov u njegovoj karijeri, te da su pregovroi sa crveno – belima trajali svega sedmicu dana.

„Igrao sam pre nekoliko godina protiv Crvene zvezde kada sam bio u Nimburku, tako da mi je bilo poznato o kakvom se klubu radi. Uzbuđen sam što dolazim u Beograd“ rekao je Šilb za “Sportski žurnal”.

Informacije o novom klubu i gradu Šilb je prikupio od budućeg saigrača Demarkusa Nelsona i košarkaša večitog rivala Partizana Žofrija Lovernja.

„Obojica su mi rekli da su ljudi u Srbiji prijateljski nastrojeni prema strancima i da jako vole košarku. Takođe, rekli su mi i da su navijači baš strastveni i da im košarka mnogo znači. A, to je nešto što sam želeo u mom sledećem koraku u karijeri.“ dodaje Šilb.

Doskorašnji košarkaš Šalona rekao je da će navijačima crveno-belih pokušati da donese radost u budućem periodu.

„Poznato mi je da je Zvezda prošle sezone došla do svih finala, a naredne očekujem još više pobeda i trofeja. Nikada ne bih ni pomislio drugačije. Takođe, zaista se nadam da ćemo uspeti da se plasiramo u TOP 16 fazu Evrolige što bi bio ogroman uspeh“ istakao je Amerikanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter