0
Odbojka

Predstavljen novi član SD Partizan

Objavljeno: 25.06.13 u 14:52

Untitled-3

 Sportsko društvo Partizan od danas je bogatije za novog člana, pošto je posle 40 godina pauze, ponovo oformljena ženska odbojkaška sekcija.

Potpisivanjem ugovora o sportsko-tehničkoj saradnji sa ženskim odbojkaškim klubom Vizura formiran je klub Partizan-Vizura, koji će se takmičiti u prvoj ženskoj ligi Srbije, a ekipu će voditi povratnik u srpsku odbojku Darko Zakoč.

Sedište kluba biće u Humskoj, kancelarije u Tošinom bunaru, dok će odbojkašice nositi dresove sa crno-belim obeležjima.

Predsednik Partizana Nenad Golijanin rekao je da su crno-beli ovom saradnjom dobili na materijalnom, moralnom i sportskom planu.

„Dobili smo dvorane, teretanu, fitnes centre, bazene. Imamo viziju, očekujem da nam pomogne i država, jer bez njene pomoći teško mogu da se pronađu sredstva i sponzori“, rekao je Golijanin na konferenciji za medije.

Promociji kluba na terenima na Kalemegdanu prisustvovao je predsednik Odbojkaškog saveze Srbije Aleksandar Boričić, veliki broj bivših i sadašnjih igrača Partizana, Aleksandar Atanasijević, Aleksa Brđović, bivši košarkaš Srećko Jarić i mnogi drugi prijatelji kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter