in ,

Partizanu blokiran račun, nikad teža situacija

Navijaci-KK-Partizan-2

Košarkaškom klubu Partizan račun je u blokadi, a klub se zahvaljuje navijačima koji su pokušali da uplate pomoć…

„Košarkaški klub Partizan mt:s prolazi teške trenutke svojoj blistavoj i bogatoj istoriji. Hvala vam što ste prepoznali da je klubu u ovom trenutku najpotrebnija podrška. Apel upućen preko glasila navijača i poštovalaca Partizana došao je u trenutku kada je račun kluba blokiran.

Zahvaljujemo se svima koji su u skladu sa mogućnostima u prethodnih nekoliko dana pomogli Partizanu. Uprava i administracija KK Partizan predano rade na pronalaženju rešenja za deblokadu računa i dogovor o reprogramiranju duga prema Poreskoj upravi.

U nadi da će dogovor u najskorije vreme biti postignut, želimo da vas izvestimo da ćemo od trenutka deblokade jedinog računa preko kog poslujemo, i biti u mogućnosti da vas obavestimo na koji način ćete moći da pomognete klubu koji volite, za koga navijate i koji podržavate. Povodom aktuelne situacije u kojoj se košarkaški klub iz Humske nalazi predsednik KK Partizan mt:s Predrag Danilović će se obratiti javnosti u sredu 26. juna na konferenciji za medije.

Još jednom se zahvaljujemo svim Partizanovcima na podršci i od trenutka kada račun bude odblokiran, putem zvaničnog sajta bićete blagovremeno obavešteni o načinu pomoći voljenom klubu“, stoji u saopštenju.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Zvezda dovela Omegu, pregovara sa Jankovićem

Kežman funkcioner u Vojvodini