0
ATP

Novak siguran u prvom kolu

Objavljeno: 25.06.13 u 17:33

130621121226-novak-djokovic-wimbledon-single-image-cut

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je u svom prvom meču na turniru bio bolji od Florijana Majera sa 3:0, po setovima 6:3, 7:5, 6:4.

Novak je prikazao dobru igru protiv nemačkog tenisera, 33. na svetu, koji ga je naterao da pruži svoj maksimum, što mu je i bilo potrebno na početku najprestižnijeg turnira. Meč protiv Majera trajao je jedan sat i 56 minuta.

„Zadovoljan sam prvim mečom na Vimbldonu i na travi. Uživanje je igrati pred ovakvom publikom. Marej je nezgodan protivink koji se odlično snalazi na travi. Sve u svemu zadovoljan sam kako sam odigrao svoj prvi meč na travi, mada ima stvari koje moram da popravim.“ rekao je prvi teniser sveta.

Upitan da prokomentariše neočekivano ispadanje Nadala u prvom kolu turnira, Novak je istakao dobru igru Darsija.

„Sve čestitke njegovom protivniku. Darsi je odigrao izvanredno i to se dešava kada sa šljake pređete na travu, Nadal se jednostavno nije prilagodio“ konstatovao je Novak

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter