0
Evropske lige

Mkitarijan izbegava Šahtjor

Objavljeno: 25.06.13 u 18:37

Henrikh Mkhitaryan didn't show for training

Izvršni direktor Šahtjora Sergej Palkin upozorio je Henrika Mkitarijana da će biti kažnjen ukoliko se ne pojavi na pripremama kluba.

Ekipa se trenutno anlazi u Aistriji gde sprovode pripreme za novu sezonu ali 24-godišnji Jermenin se još nije priključio saigračima. Mkitarijan je doveden u ozbiljnu vezu sa prelaskom u Liverpul, ali Palkin tvrdi da nikakvih zvaničnih ponuda nije bilo.

„Henrik Mkitarijan se juče nije pojavio na treningu ekipe a bio je u obavezi da to uradi. Ne zanmo zašto nije došao ali ako se ne priključi timu biće kažnjen“ rekao je Palkin i dodao:

„Što se tiče njegovo ponašnja, pouzdano znamo da on nema probleme sa saigračima ili stručnim štabom, a takođe od njega nismo čuli da želi da ode iz Šahtjora. Sva pitanja o Mkitarijanovom ponašanju treba postaviti njemu. Što se tiče njegovih pregovora sa Liverpulom to mogau da kažem da je samo glasina jer klub za njega nije dobio zvaničnu ponudu“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter