0
Ostali sportovi

Tuča srpskih i kanadskih vaterpolista

Objavljeno: 24.06.13 u 12:09

srbija-japan-vaterpolo

Susret u Edmontonu između vaterpolo reprezentacija Srbije i Kanade prekinut je 4,41 minuta pre kraja kod vođstva naše selekcije 7:6 (3:1, 1:1, 2:1, 1:3). Razlog je opšta tuča kao rezultat katastrofalnog suđenja i grube igre kanadskih igrača.

„Sudije su upropastile meč. Bili su izrazito domaćinski nastrojeni, posebno posle našeg vojdstva 6:2 u trećem minutu trećeg dela. Posle toga naše igre gotovo da nije bilo jer je sve činjeno da domaćin izbegne težak poraz“ – kaže Goran Čanković tim lider naše selekcije.

U poslednjem delu dosuđeno je obostrano isključenje Udovičiću i Mek Leroju. Odmah zatim je isključen Stefan Mitrović pa su domaćini iskoristili da izjednače na 6.6. U narednom napadu gol je postigao Nikola Rađen i tog momenta je nastala gužva posle kojeg je meč prekinut.

„Trebalo bi da igramo u utorak uveče drugu utakmicu ali još ćemo da vidimo u kojem obimu ćemo da nastavimo rad sa Kanađanima“ – zaključio je Goran Čanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter