0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rakić najavljuje juriš na trofeje

Objavljeno: 24.06.13 u 11:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prvo i za sada jedino pojačanje Crvene zvezde, napadač Đorđe Rakić sa nestrpljenjem iščekuje početak teškog drila u Sloveniji. Iskusni fudbaler zna da su kvalitetne i naporne pripreme jedan od najvažnijih preduslova za postizanje dobrih rezultata, kao i atmosfera u ekipi.

„Dobro sam se uklopio u ekipu i novi saigrači su me odlično prihvatili. Radi se o mladim momcima koji imaju veliki potencijal. Svi jedva čekamo da počne naporan rad na pripremama kako bi što spremniji dočekali početak nove sezone. Nisam nikada bio u Sloveniji do sada, ali ne sumnjam da su uslovi za rad izvanredni“ – rekao je Rakić.

Iskusni centarfor ne ostavlja nikakvu dilemu kada su u pitanju ambicije najtrofejnijeg srpskog kluba u domaćim, ali i evropskim takmičenjima.

„Zvezda je uvek Zvezda, klub koji uvek stremi istim ciljevima, a to su pobede i trofeji. Bez obzira na situaciju i poteškoće, naši ciljevi su najviši mogući. Pritisak kada nosite crveno-beli dres je uvek bio i biće normalna stvar, to je sasvim normalno kada igrate u velikom klubu“ – konstatovao je Đorđe Rakić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter