0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Partizanov tandem na Koleovom spisku

Objavljeno: 24.06.13 u 15:52
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske Vensan Kole saopštio je širi spisak sa imenima 17 košarkaša na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje če krajem leta biti održano u Sloveniji.

Ono što je za naše ljubitelje košarke najzanimljivije je svakako podatak da se oba Partizanova Francusza, Leo Vesterman i Žofri Lovernj, nalaze na tom spisku i da bi vrlo lako mogli da budu u timu koji će igrati u Sloveniji. Najzvučnije ime je Toni Parker, plejmejker vicešampiona NBA San Antonija, a iznenađenje je to što na spisku nema Žoakima Noe pošto nije bilo najavljeno da će preskočiti reprezentativne obaveze.

Na spisku se nalaze: Toni Parker (San Antonio), Leo Vesterman (Partizan), Antoan Dio (Le Man), Evan Furnije (Denver), Tomas Ertel (Laboral Kuća), Nando De Kolo (San Antonio), Janik Bokolo (Gravelin), Edvin Džekson (Asvel), Nikolas Batum (Portland), Mikael Želabal (Minesota), Šarl Kaudi (Le Man), Boris Dijao (San Antonio), Žofri Lovernj (Partizan), Kim Tije (Mursija), Floran Pjetrus (Valensija), Roni Turijaf (Los Anđeles Klipersi) i Aleksis Ažinka (Strazbur).

Na Eurobasketu u grupi sa reprezentacijom Francuske igraće još selekcije Ukrajine, Velike Britanije, Nemačke, Izraela i Belgije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter