0
Evrokupovi

Odličan žreb za Partizan

Objavljeno: 24.06.13 u 12:23

liga šampiona

Šampion Srbije Partizan će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv pobednika meča 1. kola kvalifikacija u kojem će se sastati prvak Jermenije Širak i najbolji tim San Marina Tre Pene.

Kako je žreb odmicao bilo je jasno da će crno-beli za protivnika dobiti najtežeg mogućeg protivnika, prvaka Bugarske Ludogorec, kojeg su želeli da izbegnu, ili će im sreća biti naklonjena pa će za rivala imati jednu od ekipa koje će takmičenja početi već od 1. kola kvalifikacija. Kada je izvučena kuglica na kojoj su pisala imena šampiona Jermenije i San Marina verovatno su se svi u partizanu ponadali da će u drugoj biti listić sa imenom beogradskog kluba, a upravo to se i desilo. Bugari su na kraju zapali Slovanu iz Bratislave.

Od preostalih timova sa ovih prostora Vardar će imati težak posao protiv Setaue, Sutjeska ništa lakši u duelu sa moldavskim Šerifom., Maribor igra sa Birkirkarom sa Malte, Željo gotovo da nema šanse protiv Viktorije iz Plzena, dok je uz Partizan zagrebački Dinamo imao najviše sreće pošto je za rivala dobio ekipu Fola Eš, prvaka Luksemburga.

Parovi 2. kola kvalifikacija:
Nefči – Skenderbeg
Steaua – Vardar
Viktorija Plzen – Željezničar
Šerif – Sutjeska
Birkirkara – Maribor
Slajgo Rovers – Molde
Elfsborg – Daugava
Helsinki – Nome Kalju
Ekranes – Hafnafjordur
TNS – Legija
Seltik – Kliftonvil
Dinamo – Fola Eš
Đer – Makabi Tel Aviv
BATE Borisov – Šahtjor Karagandi
Širak/Tre Pene – Partizan
Slovan – Ludogorec
Dinamo Tbilisi – Lusitans/Strejmur

Prve utakmice su na programu 16 i 17. jula, dok su revanši zakazani za 23. i 24. jul.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter