0
Ostali sportovi

MI: Rukometašice Srbije nadomak plasmana u polufinale

Objavljeno: 24.06.13 u 21:34

rukometasice-srbija-mi

Ženska rukometna reprezentacija Srbije savladala je danas selekciju Crne Gore sa 21:18 (11:13) u 3. kolu turnira na Mediteranskim igrama u Mersinu, prenosi Tanjug.

Najefikasnija u timu selektora Saše Boškovića bila je Dragana Cvijić sa pet golova, dok su u crnogorskoj selekciji Majda Mehmedović i Sara Vukčević postigle po četiri pogotka.

Srpske rukometašice sutra od 14 sati po lokalnom vremenu igraju za plasman u polufinale protiv domaćina Turske.

„Srećna sam što smo dobile treću utakmicu zaredom. Prve dve su bile malo lakše, a danas smo imale veoma kvalitetnog protivnika. Uspele smo da odgovorimo na njihovu najjaču odbranu i sutra protiv Turske idemo na pobedu i plasman u polufinale sa prvog mesta u grupi“, izjavila je Cvijić.

Rukometaši Srbije neuspešno su startovali na turniru Mediteranskih igara. Izgubili su od domaće reprezentacije Turske sa 30:29 (17:13) nakon što su domaćini vodili najvećim delom susreta.

Srbija je uspela da izjednači rezultat u poslednjem minutu meča, ali je Ramazan Done iz sedmerca ipak doneo zasluženu pobedu Turskoj.

Najefikasniji u redovima srpske selekcije bio je Strahinja Stanković sa osam golova, a u redovima domaćina Done je postigao sedam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter