0
Ostali sportovi

Ivana Maksimović upucala srebro na MI

Objavljeno: 24.06.13 u 16:01

ivana-maksimovic-srebro

Ivana Maksimović osvojila je srebrno odličje u disciplini vazdušna puška i na taj način upisala treću medalju za strelce Srbije na Mediterasnkim igrama u Mersinu. Ivana se plasirala u finale kao peta iz osnovnog dela, ali je u završnici izuzetno napetog finala bila sigurna i tako stigla do srebra.

„Bilo je jako uzbudljivo i jako teško. U osnovnom delu nisam pucala sjajno. Nisam uspela da preslikam sliku sa jučerašnjeg treninga. Pred finale sam odradila dobru pripremu i ušla sam manje više smirena. Nisam očekivala stvarno ništa, samo sam htela da svaki hitac odradim najbolje što mogu. U samom finišu sam sebi rekla da želim srebro i bilo je srebro,“ rekla je Ivana po završetku finala.

Zlatnu medalju osvojila je Petra Zublasink iz Italije, a iza Ivane je ostala Francuskinja Emili Evasku.

Andrea Arsović bila je sigurnija u osnovnom delu i plasirala se u finale kao druga. Nažalost u finalu nije pucala na istom nivou i u konačnom plasmanu završila je kao sedma.

Danas su u disciplini vazdušna puška nastupili i Nemanja Mirosavljev i Dejan Pešić. Dejan Pešić plasirao se u finale i završio kao osmi u konačnom plasmanu.

Ivanu i Andreu u četvratk 27. juna očekuje i takmičenje u disciplini MK puška trostav. U istoj disciplini Nemanja Mirosavljev i Dejan Pešić takmičiće se 29. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter