0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda otputovala u Sloveniju

Objavljeno: 23.06.13 u 16:41
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Sloveniju gde će obaviti pripreme pred početak kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno–beli će u Termama Čatež boraviti do 3. jula i za to vreme odigrati tri kontrolne utakmice.

Prvi susret na programu je 26. juna protiv Krke u Novom Mestu, tri dana kasnije igraće protiv ekipe Domžala i 2. jula u Krškom formu proveriće snage protiv Iličevca iz Ukrajine.

Prvo zvanično pojačanje je napadač Đorđe Rakić koji ističe da su ambicije igrača uvek najviše jre drugačije u Crvenoj zvezdi ne sme da bude.

„Mislim da sam se dobro uklopio. Momci su mladi i dobro su me prihvatili. Zadovoljstvo je raditi sa njima i jedva čekam da krenemo sa napornim radom, jer je to ono što nam treba.“ rekao je između ostalog Rakić.

Na pripreme u Sloveniju otputovalo je 30 igrača: Bajković, Kirovski, Vesić, Trkulja, Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Travančić, Đorđević, Luković, Milivojević, Milijaš, Savićević, Kasalica, Čikić, Grujić, Đuričković, Mirić, Ožegović, Rakić, Dauda, Mudrinski i Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter