0
Domaći fudbal

Zahović: „Stojanović igra 4-2-3-1“

Objavljeno: 23.06.13 u 19:50

stojanovic

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahović rekao je danas da novi trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović uglavnom igra u formaciji 4-2-3-1.

Što se tiče formacije, to zavisi od igrača. U poslednje vreme Stojanović igra formaciju 4-2-3-1. Prema tome, mislim da će nastaviti tako„, rekao je Zahović agenciji Beta.

Fudbalski klub Crvena zvezda obavio je sve pregovore sa slovenačkim trenerom Slavišom Stojanovićem i ostalo je samo da se potpiše ugovor kako bi on postao novi šef stručnog štaba beogradskog prvoligaša.

Kako je agenciji Beta rečeno u klubu, najveći deo posla je obavljen i ostalo je da se potpiše ugovor. Zbog vremenskog ograničenja, to će se verovatno desiti sutra ujutro. Upitan da li Stojanović više voli mlade ili iskusne igrače, Zahović je kazao da godine nisu presudne.

Svaki trener preferira odlične igrače. Nema stari ili mladi, nego oni koji ti daju najviše garancija za uspeh„, rekao je on.

Na pitanje da li Stojanović može da pomogne Zvezdi, Zahović je kazao da on to ne želi da komentariše i da je to pitanje za ljude iz Zvezde.

Stojanović ima 43 godine, a najveći deo igračke i trenerske karijere proveo je u Sloveniji, čiji je selektor bio u jednom kratkom periodu, a osim toga bio je i pomoćnik Srećku Katanecu u reprezanataciji Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U Sloveniji je vodio Slovan, Livar, Domžale i Celje, a tri puta je proglašavan za najboljeg trenera u toj zemlji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter