0
Evroliga

Ristović: „Plasman u top 16 – veliki uspeh“

Objavljeno: 23.06.13 u 23:34

ristovic

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović rekao je da očekuje još pojačanja posle dolazaka Blažiča i Šilba, ali je istakao da se od crveno-belih ne može očekivati čudo naredne sezone u Evroligi.

„Baš zbog tolikog odsustva iz Evrolige, može se reći da smo novi, pa ne možemo odmah da pretimo i tvrdimo kako nam je cilj Top 16. Uspeh je svaka pobeda u Evroligi, a plasman u drugu fazu bio bi neverovatan rezultat. Biće još pojačanja, a Osim igračkih kvaliteta, oni treba da su i dobri ljudi, koji će se uklopiti u ekipu i sistem koji trener i mi u klubu želimo da uspostavimo“, rekao je Ristović i potvrdio da Zvezdi treba pojačanje na centarskoj poziciji:

„Na poziciji ‘pet’ imamo reprezentativca Raška Katića i sigurno nam tu treba pojačanje za Evroligu. Osim dovođenja dobrog centra, svi igrači koji su u klubu su pod višegodišnjim ugovorima i videćemo u narednom periodu kakva je situacija sa njima.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter