0
ATP

Novak: Vatromet budi loša sećanja

Objavljeno: 23.06.13 u 10:39

nole

U opširnom intervjuu pred start Vimbldona, najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je o tenisu, porodici, rivalstvima, psu Pijeru, ali i o tome kakve uspomene mu budi vatromet.

„Kada sam čuo vatromet vratio mi se neprijatan osećaj kada sam se budio svake noći. Ne bih nikome poželeo da prolazi kroz to. Paradoksalno je da imam i lepe uspomene na rat, jer škole nisu radile, pa sam samo igrao tenis. Dešavalo se da nekada u kući nismo imali ni 100 dolara, ali roditelji nikada nisu dozvolili da budem gladan, imali smo što nam je bilo potrebno i mnogo ljubavi“, rekao je Đoković.

Iako je najbolji teniser sveta, Đoković kaže da je njegova devojka i pas veće zvezde.

„Ljudi prvo primete Pjera. Onda vide lepu devojku, pa tek momka koji obično ima reket u ruci. Pjer je ovde prava zvezda“, izjavio je prvi reket sveta.

Engleske medije posebdno zanima prijateljstvo sa Endijem Marijem.

„Endi i ja se dobro slažemo, ali nije lako imati prijateljstvo u tenisu. Mi smo rivali. Znamo da postoji šansa da igramo jedan protiv drugog u finalu Grend slema. Uvek sam tražio ravnotežu između profesionalnog i privatnog života. Lako možete da izgubite glavu pod pritiskom i stresom. Morate da uživate u životu i mometima sa bliskim ljudima. Ne dozvoljavam da me ponese status koji imam. Trudim se da budem skroman, želim da ostvarim snove iz detinjstva, težim ka tome. Celog života sam želeo da budem najbolji. Upravo sada imam sliku u glavi kada sam 2011. godine podigrao trofej na Vimbldonu. Želim to da ponovim tokom dve naredne nedelje“, rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter