0
Fudbal

Hadžibulić umesto „Popaja“

Objavljeno: 23.06.13 u 16:54

tampines_hadzibulic_albirex_sc2012

Posle osvojene titule prvaka Singapura sa Tampin Roversima, Sead Hadžibulić odlučio je da ponovo zaigra u Jelen Superligi pa sledeće szone nositi dres osvajača Kupa Srbije ekipe Jagodine.

„Zahvaljujem se ljudima koji su me angažovali. Verujem da sam napravio pravi potez dolaskom u Jagodinu. Stigao sam na preporuku trenera Mladena Dodića, znam šta se traži i očekuje od mene i mislim da neće biti problem da se adaptiram na novu sredinu. Daću svoj maksimum da ekipa održi nivo igre koji je prisutan poslednjih godina“, istakao je Hadžibulić na promociji.

Vladan Đurđević, savetnik predsednika Gorana Milanovića, ocenio je da će iskustvo 30-godišnjeg Hadžibulića biti od velike pomoći „ćuranima“.

„Sead ispunjava visoke kriterijume koje ima Jagodina i sigurni smo da će njegovo internacionalno iskustvo i kvalitet biti veliko pojačanje za naše evropske ambicije“, kazao je Đurđević.

Hadžibulić je u Jelen Superligi igrao je veoma uspešno za Novi Pazar, Hajduk iz Kule i Javor iz Ivanjice, dok je u internacionalnoj karijeri pored Tampin Roversa igrao i za rumunsku Gloriju Bistricu, kao i za tri albanska superligaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter