0
Domaći fudbal

Balša Butorović novi je predsednik Vojvodine

Objavljeno: 23.06.13 u 16:18

vojvodina

Jednoglasnom odlukom delegata za naslednika i novog predsednika Vojvodine izabran je kako je i očekivano Balša Butorović (25), stariji sin pre dve nedelje preminulog predsednika Vojvodine Ratka Butorovića.

Ciljevi Vojvodine ostaju oni koje je postavio legendarni Bata Kankan, dominacija u Srbiji i respektabilan rezultat u Evropi.

„To je bila ambicija mog oca, ali i svih koji su ga u klubu sledili, to će biti i moja ambicija. Želim da ono što uradim za Vojvodinu bude srazmerno onom koliko je volim, a svi vi znate da je moja ljubav prema klubu bezgranična.“ rekao je zahvaljujući se na izboru Balša Butorović.

Kako je novi predsednik Vojvodine Balša Butorović najavio, u planu je da se UO kluba pojača sa još dva člana o čijim imenima nije hteo ovog momenta da govori. Nakon konsultacija sa svojim najbližim saradnicima predsednik kluba će obelodaniti imena dva nova člana najvišeg upravljačkog tela kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter