0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Vulićević: Priče o Partizanu su plod nečije mašte

Objavljeno: 22.06.13 u 20:13
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kapiten Vojvodine Miroslav Vulićević demantovao je u izjavi za klupski sajt da bi mogao da pređe u Partizan, iako se juče pojavila informacija da je navodno rekao da mu je san da zaigra u Ligi šampiona pa se to izjednačilo sa tim da mu je želja da obuče crno-beli dres.

„Odmah na početku želim da razjasnimo dilemu, a dileme uopšte nema. Ja sam igrač i kapiten Vojvodine i to ću ostati sve dok se ne pojavi inostrana, i podvlačim inostrana ponuda koja će zadovoljiti klub i mene. Tek tada mogu da napustim Vojvodinu.“

Trener Partizana Rašović rekao je da mu nedostaje takav tip igrača i da bi ste se uklopili u njegovu zamisao.

„Pohvale gode ma sa koje strane dolazile. To je sasvim normalno. Počastvovan sam što Rašović ima lepo mišljenje o meni. Što se tiče napisa u novinama, oni zaista nemaju veze sa stvarnošću i plod su novinarske mašte i konstrukcija. Vojvodina i Partizan su proveli jedno vreme u hotelu „Palisad“ pa je sasvim normalno da se viđamo svaki dan, porazgovaramo, našalimo se…mi smo privatno drugari, a na terenu ljuti protivnici. U jednom trenutku dok sam bio u razgovoru sa sportskim dirktorom Drakulićem pored nas  je bila grupa igrača Partizana okružena  nekim ljudima za koje su mi kasnije rekli da su valjda neki novinari.  Našalio sam se i rekao da sam sad najbliži Partizanu jer smo u istom hotelu, a oni su od toga napravili čitavu predstavu. Ne ljutim se ja na njih jer rade svoj posao kako misle da treba i kako najbolje znaju. Želim samo zbog navijača Vojvodine da još jedan put podvučem – Miroslav Vulićević neće preći u Partizan. Iz Vojvodine samo u inostranstvo. Tačka“ – jasan je Vulićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter