0
Košarka

Miličić: Izmišljotine da potpisujem za Zvezdu

Objavljeno: 22.06.13 u 16:13

darko-milicic

Srpski košarkaš Darko Miličić demantovao je da će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom za koji navija.

„To su izmišljotine. Kao da potpisujem u Bangladešu, a ne u Beogradu, pa da se puštaju takve dezinformacije. Meni je od malih nogu želja da zaigram za Zvezdu i to nije tajna. U ovom stadijumu karijere je malo drugačije. Ljudi mi non-stop dolaze i pitaju da li ću da potpišem. To je najlakše uraditi, ali postoji mnogo stvari koje prate čitavu priču. Oni to ne razumeju. Loša iskustva su na meni ostavila traga i postoje sitnice koje u ovom trenutku psihički ne bih mogao da izdržim“, izjavio je miličić za košarkaški portal MVP.

Iskusni centar se neće vraćati u NBA ligu, ali nije isključio opciju da ipak dođe na Mali Kalemegdan.

„Moram sa sobom u glavi da raščistim neke stvari, što se tiče priče šta i kako dalje. Ja sam u nečemu ili 300 odsto ili nisam uopšte. Ako budem mislio da stvarno želim i da ću biti maksimalno skoncentrisan – možda je i Zvezda opcija. Da potpišem samo da bih igrao negde, ne pada mi na pamet“, poručio je Miliić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter