0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Maljković: Češka mora da se dobije

Objavljeno: 22.06.13 u 18:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je u subotu da želi da njena ekipa da sve od sebe protiv sjajne ekipe Češke u poslednjem kolu Grupe F na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

„Nema mnogo filozofiranja, utakmica sa Češkom mora da se dobije i želimo da pobedimo kao i na svakoj drugoj. Sa mnom je prosto, želimo da damo sve od sebe pa da možemo da mirno spavamo, a koliko je dovoljno za pobedu, videćemo, Češka je sjajna ekipa“, rekla je Maljkovićeva za agenciju Beta.

Srpske košarkašice će u nedelju od 14.00 časova igrati protiv Češke utakmicu poslednjeg kola Grupe F na Evropskom prvenstvu i pobedom bi obezbedile plasman u četvrtfinale.

„Najvažnije mi je da se devojke časno bore do samog kraja i ja sam onda srećna“ – istakla je Marina Maljković.

Srbija ima skor od dve pobede i dva poraza u drugoj fazi Evropskog prvenstva, koliko ima i Češka, dok jedan trijumf manje ima Velika Britanija, koja u poslednjem kolu igra protiv Hrvatske. Našoj selekciji će najverovatnije biti neophodna pobeda pošto bi u slučaju poraza u četvrtfinale mogla samo ukoliko Hrvatska savlada Veliku Britaniju (zbog lošijeg međusobnog skora sa Britankama).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter