0
Domaći fudbal

Kokeza želi Stankovića, Pantelića i Ninkovića u Zvezdi

Objavljeno: 22.06.13 u 23:23

slavisa-kokeza

Kada bi Slaviša Kokeza, potpredsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, upecao zlatnu ribicu već sada bi znao koje su mu tri želje. Međutim, pitanje je da li zna gde se hvataju takvi kapitalci.

Naime, Kokeza je u izjavi za portal Mondo rekao da mu je želja da u predstojećoj sezoni u dresu Crvene zvezde vidi Dejana Stankovića, Miloša Ninkovića i Marka Pantelića.

„Ja, konkretno, imam tri želje. Prva je Miloš Ninković, druga Dejan Stanković i treća Marko Pantelić. Videćemo koliko je to realno… Želim da verujem da jeste. Sa Dekijem i Pantom još nisam razgovarao, ali ću se potruditi da stupim u kontakt s njima uskoro, dok sam sa Ninetom pričao i u njegovom slučaju mogu da kažem da postoje velike šanse da zaigra u Crvenoj zvezdi“ -rekao je Kokeza u izjavi za Mondo.

Tačno je da su Ninković i Pantelić slobodni igrači pošto su im istekli ugovori sa kijevskim Dinamom odnosno Olimpijakosom, a verovatno će i Stanković već sledeće nedelje dobiti odrešene ruke pošto Inter želi da raskine ugovor sa njim, međutim njihova cena na tržištu je prevelika za mogućnosti Crvene zvezde.

Pitanje je da li bi ovakvi igrači pristali da igraju praktično za džabe u Crvenoj zvezdi bez obzira na to koliko vole klub za koji navijaju ili su odrasli u njemu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter