0
Košarka

Duvnjak potpisao za Panionios

Objavljeno: 22.06.13 u 12:21

Uroš-Duvnjak

Izvanredne partije Uroša Duvnjaka u čitavoj sezoni, a pogotovo u plej-of seriji u borbi za treće mesto protiv Panioniosa nisu prošle nezapaženo. Sjajni srpski bek je posle PAOK-a i Retimna odlučio da ostane u Grčkoj i u narednoj sezoni nosiće dres upravo atinskog Panioniosa.

Duvnjak je potpisao ugovor sa klubom iz atinskog kraja Nea Smirni na jednu plus jednu godinu, a stiže kao zamena za Nikosa Papasa koji je prešao u Panatinaikos.

„Drago mi je da sam napravio jedan korak više u mojoj karijeri. Igraću Evrokup, koji će ove sezone biti izuzetno jako takmičenje i donosiće mnogo kvalitetnih utakmica. Atina je jedan od mojih omiljenih gradova i drago mi je da se sve poklopilo“, istakao je Duvnjak.

Panionios je tim velike tradicije, a za koji su nastupali brojni srpski košarkaši poput Slobodana Jankovića, Vladimira Micova, Branka Cvetkovića, Zorana Ercega, Dejana Borovnjaka, Strahinje Dragićevića, Miroslava Raičevića i drugih, a koji su trenirali Dušan Ivković, Dragan Šakota, Vlade Đurović i Aleksandar Trifunović.

Duvnjak je u prethodnoj sezoni odigrao 35 utakmica u dresu Retimna i imao je prosek od 11 poena i po dva skoka i asistencije po utakmici. Sjajni bek je karijeru počeo u Partizanu, da bi potom nosio dresove Sloge, Atlasa, Vojvodine, FMP Železnika, Radničkog Kragujevac, Poznanja, Braunšvajga, Mega Vizure, PAOK-a i Retimna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter