0
Košarka

Zvezda nikom ne ostaje dužna

Objavljeno: 21.06.13 u 19:03

51c46226c19f4lu5z0214_headline

Povodom najave tužbe arbitražnom tribunalu FIBA (BAT) od strane Eltona Brauna, KK Crvena zvezda Telekom se oglasila saopštenjem:

„KK Crvena zvezda Telekom nikom ne ostaje dužna i to svima mora da bude jasno. Individualna je stvar i pravo Eltona Brauna da pokaže koliko voli i poštuje Crvenu zvezdu, ali sve te emocije bi trebalo da usaglasi sa komentarima koje je ostavljao na društvenim mrežama, kako ne bi u zabludu dovodio brojne simpatizere crveno-belih. Jer, iz ovoga se samo može zaključiti da Braun voli Crvenu zvezdu do poslednjeg dolara. Ni manje, ni više od toga.

Takođe, KK Crvena zvezda Telekom još nije dobila nikakav zvanični dokument o navodnoj Braunovoj tužbi od strane FIBA. A, koliko se tačno duguje Braunu, može da se utvrdi tek kada se u obzir budu uzeli svi disciplinski prekršaji koje je Braun napravio tokom sezone.

KK Crvena zvezda Telekom ponovo je u prilici i da demantuje neistinita pisanja nekih medija o navodnom angažovanju pojedinih igrača. Kao što su netačne bile informacije o navodnoj promeni trenera, tako su neistinite vesti i da je Crvena zvezda Telekom angažovala Darka Miličića. Iako je klub pružao informacije da Miličić ne dolazi u Zvezdu, pojedini mediji su očigledno pomislili da bolje poznaju situaciju unutar kluba pa su još jednom u kratkom vremenskom roku plasirali laž i na taj način diskreditovali sebe.

KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve simpatizere kluba da ne podležu provokacijama kojima su mediji očigledno skloni kad je naš klub u pitanju. A, proverene, tačne i zvanične informacije koje se tiču ne samo transfera igrača nego svih dešavanja u klubu mogu da dobiju na zvaničnoj internet stranici kluba www.kkcrvenazvezda.rs.

KK Crvena zvezda Telekom“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter