0
Evropske lige

Janković: Čuo sam za interesovanje Torina

Objavljeno: 21.06.13 u 09:40

Genoa-v-Roma-Bosko-Jankovic

Srpski fudbaler Boško Janković stigao je u Beograd posle naporene sezone sa Đenovom i kraćeg odmora u Španiji.

Kapiten je sa „grifonima“ uspeo da obezbedi opstanak, a nedavno su se pojavile glasine kako je za 29-godišnjeg ofanzivnog vezistu zainteresovan Torino. Srpski fudbaler ističe da su i do njega stigle priče o prelasku u redove ekipe koja je, kao i Đenova, u samom finišu uspela da sačuva prvoligaški status.

-Čuo sam za interesovanje Torina. To nije ništa novo, jer su njihovi čelnici i ranije želeli da me dovedu u svoje redove, međutim nije bilo nikakvog zvaničnog kontakta – rekao je Janković.

29-godišnji fudbaler koji je sezonu počeo kao kapiten Đenove, smatra da je na ličnom planu mogao da bude i uspešniji, ali ga je u tome omela povreda.

-Iako je sezona mogla da bude malo bolja, ne mogu da kažem da sam nezadovoljan. Odlično sam odigrao prvi deo prvenstva, ali sam se krajem godine povredio, zbog čega sam sa terena odsustvovao mesec i po dana. Na kraju sam ukupno odigrao 23 utakmice, uz pet postignutih golova, tako da sam uglavnom zadovoljan – kaže Janković.

Đenova je u završnici strepela za prvoligaški status, međutim ekipa je zahvaljujući dobrim rezultatima uspela da ostane u Seriji A.

-Sezona je bila problematična, ali je najbitnije od svega da smo uspeli da ostanemo u Seriji A. Naravno ti loši rezultati su izazvali i nezadovoljstvo kod navijača, ali sve je to u međuvremenu izglađeno – objasnio je Janković.

Janković se trenutno nalazi u Beogradu gde radi na održavanju kondicije. On će u Srbiji ostati još tri nedelje, pošto pripreme Đenove počinju 13. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter