0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Izgubljeni u prevodu

Objavljeno: 21.06.13 u 14:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski fudbaler Nikola Đurđić demantovao je da je za nemačke medije rekao da više neće igrati za reprezentaciju.

Đurđić je tokom prethodne sezone bio najefikasniji srpski fudbaler i zahvaljujući tome je dobio i poziv selektora ’orlova’ Siniše Mihajlovića.

-Prethodnog dana pojavila se u javnosti moja izjava koju sam dao nemačkim medijima, a koja je izgleda u prevodu potpuno dobila drugi smisao. Nije tačno da sam rekao da su mi vrata reprezentacija zatvorena, niti da sam se čuo sa selektorom Mihajlovićem i da mi je to on saopštio – rekao je Đurđić.

Đurđić je u januaru prešao u redove Grojter Firta, koji nije uspeo da zadrži status bundesligaša i zato srpski napadač smatra da će imati mnogo teži posao da se izbori za Mihajlovićev poziv nego što je do sada bio slučaj.

-Moj dalji nastup za reprezentaciju Srbije za nemačke medije nisam ni pomenuo. Jedino što sam rekao je da će mi sada s obzirom da igram za drugoligašku ekipu biti teže da se izborim za poziv selektora Mihajlovića – naglasio je Đurđić.

Đurđić je od ponedeljka na pripremama sa Grojter Firtom, koji će se naredne sezone takmičiti u Cvajti, a u četvrtak je bio strelac na prvoj prijateljskoj utakmici protiv Švajnfurta koju je njegov tim dobio sa 4:1, a u kojoj je igrao 45 minuta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter