0
Fudbal

Savić se ponovo seli?

Objavljeno: 20.06.13 u 15:53

stefan-savic

Bivši fudbaler Partizana Stefan Savić mogao bi sledeće sezone da zaigra za treći klub u svojoj trećoj sezoni u inostranstvu (ako ne računamo da je Srbija za njega strana zemlja), pošto je interesovanje za reprezentativca Crne Gore pokazao kijevski Dinamo.

Prema navodima ukrajinskih medija Dinamo je već poslao ponudu od 10 miliona evra za mladog centarhalfa, koji je prošle sezone odigrao vrlo dobro u Fiorentini u koju je došao iz Mančester Sitija u sklopu transfera Matije Nastasića u engleski klub. Kijevljani Savića vide kao odličnu zamenu za Tarasa Mihalika koji je prešao u Lokomotivu iz Moskve.

Međutim, teško je verovati da će Fiorentina ovog leta prodati Savića pošto je jasno dala do znanja svim klubovima da je na prodaju samo Stevan Jovetić čija cena iznosi 30 miliona evra, dok će svi ostali igrači i sledeće sezone biti na raspolaganju treneru Vinćencu Monteli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter